TikTok ввів нові правила безпеки. Акаунти користувачів до 15 років стануть закритими

Фото з відкритих джерел

Акаунти підлітків до 15 років стануть закритими, тобто їх зможуть дивитися тільки "друзі" користувача

Популярний серед підлітків усього світу відеосервіс TikTok вводить ввів нові параметри безпеки, які стосуються користувачів від 13 до 17 років. Акаунти підлітків до 15 років стануть закритими, тобто їх зможуть дивитися тільки "друзі" користувача. Про це повідомляється на сайті компанії.

Зокрема, у компанії ввели ряд нових правил безпеки, які стосуються користувачів 13-15 і 16-17 років, для різних вікових груп будуть діяти різні обмеження:

  • Жорсткість можливостей коментування відео, створених дітьми 13-15 років. Ці користувачі тепер можуть вибирати між друзями або ніким для свого облікового запису; параметр "Усі коментарі" видаляється. Тобто акаунти стануть приватними.
  • Змінивши настройки Duet і Stitch, тепер ці функції доступні тільки для контенту, створеного користувачами у віці 16 років і старше. Для користувачів у віці від 16 до 17 років настройка за замовчуванням для Duet and Stitch тепер буде встановлена ​​на Friends.
  • Дозволити скачування відео, створених тільки користувачами старше 16 років. Інші користувачі можуть вирішити, чи хочуть вони дозволити завантаження своїх відео, хоча для користувачів у віці від 16 до 17 років настройка за замовчуванням тепер буде змінена на "Вимкнути", якщо вони не вирішать включити її.
  • За замовчуванням для користувачів 13-15 років для параметра "Пропонувати обліковий запис іншим" встановлено значення "Вимк.".

Новини за темою: У США суд заблокував заборону Трампа на завантаження TikTok

Тобто, всі акаунти користувачів до 15 років стануть приватними, їх зможуть дивитися тільки ті підписники, яких схвалив сам користувач. Будуть обмежені можливості коментування відео молодих користувачів, коментувати зможуть або "друзі" або ніхто.

Що стосується налаштувань Duet і Stitch, то нові правила означають, що зробити дует можна тільки з користувачем від 16 років, при цьому від 16 до 17 років можна користуватися такою функцією тільки з "друзями".

Завантажувати з програми можна тепер тільки ті відео, які створили користувачі від 16 років.

"Ми хочемо, щоб наші молоді користувачі могли робити усвідомлений вибір щодо того, чим і з ким вони хочуть поділитися, включаючи те, чи хочуть вони відкрити свій обліковий запис для публічного перегляду. Залучаючи їх на ранньому етапі їхнього шляху до конфіденційності, ми можемо дати їм можливість приймати більш усвідомлені рішення щодо своєї конфіденційності в Інтернеті", - пояснили причини нововведень в компанії.

Новини за темою: YouTube створив аналог TikTok

Раніше повідомлялося, що адміністрація соціальної мережі TikTok за пів року вилучила понад 500 роликів за запитами уряду.

Loading...