Американські вчені назвали перелік продуктів, які можуть пригнічувати коронавірус

Фото з відкритих джерел

Такими продуктами є шоколад і какао

Вчені з Університету Північної Кароліни встановили, що ряд продуктів можуть знижувати активність ферментів коронавірусу. Про це пише Frontiers in Plant Science.

Зокрема, дослідники встановили, що виноград і зелений чай найбільш успішно перешкоджають поширенню коронавірусу в організмі людини. Це пов'язано з тим, що в них міститися речовини здатні блокувати ферменти протеази COVID-19.

Водночас вчені встановили, що аналогічні властивості мають шоколад і какао.

Новини за темою: Кожен п'ятий, хто перехворів COVID-19, може мати психічні розлади, - вчені

Нагадаємо, вчені заявляють про те, що приблизно кожен 5 чоловік, хворий COVID-19, не відчуває жодних симптомів. При цьому люди, які не відчувають симптомів хвороби, рідше заражають інших.

Loading...