live

Ковбаса і крабові палички: Лікар назвала шкоду продуктів

Ілюстративне Фото з відкритих джерел

Ці продукти згущують кров

Лікарка-дієтолог і генетик Людмила Гончарова порадила прибрати з новорічного столу продукти, які впливають на згущення крові та можуть негативно вплинути на самопочуття. Про це повідомляє Obozrevatel.
 
Зокрема, експерт порекомендувала відмовитися від споживання докторської ковбаси та крабових паличок. Адже, за словами Гончарової, у складі таких продуктів містяться загусники, які провокують згущення крові людини.
 
Лікарка зазначає, що після споживання страв з лікарської ковбаси та крабових паличок, потрібно пити велику кількість води.
 
"Чи готові ваші судини і тканини до такого тиску? Адже ми всередині живі", – зауважила дієтолог.
 
Також Гончарова нагадала, що наразі Україна є однією з провідних країн СНД за смертністю через неправильне харчування.
 
"Діти і внуки дивляться на нас. Якщо ми зараз їх годуватимемо олів'є, то за 20 років вони так само вчинятимуть щодо своїх дітей. Давайте не запускати цей неправильний флешмоб!" – додала експерт. 
 
Нагадаємо, нещодавно дієтологи попередили, які продукти краще прибрати з новорічного столу, щоб не нашкодити організму та фігурі.


Loading...
Loading...
Loading...