Консерви та соки: Як українці готуються до зими

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Три чверті українців роблять продуктові запаси на зиму

Три чверті українців (75%) зазвичай роблять продуктові запаси на зиму, тоді як 23% жителів України не займаються цим. Про це свідчать дані опитування компанії Research & Branding Group.

Зокрема, результати опитування показали, що цьогоріч переважна більшість мешканців країни на зиму заготовлюють консервації та соління - 69%, а також варення і соки - 61%. Також приблизно половина українців заморожували овочі (48%) та робили запаси цих продуктів у льохах (49%).

Новини за темою: Картопля, яблука та гречка - продукти, які найбільше подорожчали цього року, - дослідження

Крім цього, частина українців на зиму заготовлюють сухофрукти (36%), заморожують м'ясо (33%), а також закуповують продукти тривалого зберігання. Наприклад, найчастіше купують цукор, крупи, макарони - (31%) та м'ясні консерви (18%).

результати опитування Research & Branding Group.



До слова, у порівнянні з 2018 року загальна кількість українців, які займаються заготівлею продуктів на зиму скоротилося на 5%.

Нагадаємо, нещодавно фахівці в області харчування назвали 5 найкращих продуктів для зимового раціону, які допоможуть наситити організм корисними речовинами та зміцнити імунітет.

Loading...
Loading...
Loading...