Новини » Суспільство 16 лютого, 2019, 8:46
В Україні істотно менше стали споживати свинину і яловичину

Згідно з даними аналітичного відділу Ради з питань експорту продовольства (Ukrainian Food Expo Board – UFEB) українці значно скоротили споживання яловичини.

Про це повідомляє journalist.

Post image

В Україні в 2018 році споживання яловичини скоротилося на 4,7%. У січні-листопаді реалізовано 223,5 тис. тонн продукту проти 234,6 тис. тонн у 2017 році. Відповідно, в мінус пішло і виробництво цього виду м’яса. За підрахунками аналітиків UFEB, за 11 місяців 2018-го вітчизняні підприємства виробили 282,5 тис. тонн продукту, що на 2,9% менше, ніж в попередньому році.

Відзначається, що імпорт яловичини зріс і буде рости. У січні-листопаді 2018 року в Україну завезли 2,3 тис. тонн продукту, що на 23,7% більше, ніж в 2017 році. Експорт яловичини, за даними UFEB, у звітному періоді збільшився на 5% – до 56,9 тис. тонн.

* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
реклама
більше новин
Top
2019-03-25 12:04 :15