понеділок, 17 грудня, 2018, 14:37 Курйози
500 доларів за смаколик: У ресторані Лос-Анджелеса продають «золоті» тістечка
<nbsp;>

В одному з ресторанів Лос-Анджелеса дорогий елітний десерт виготовляють із спеціальних їстівних частинок золота.

У закладі Baby J’s Burgers шеф-кухар Джейсон Харлей винайшов цікаве тістечко, обгорнувши його їстівним золотим листом. Десерт також включає глазур і віскі.

Відзначається, що цей десерт подається з сигарою. Коштує такий смаколик 500 доларів за порцію, пише golos.ua.

* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
реклама
більше новин
Top
2019-01-18 06:14 :32