вівторок, 16 жовтня, 2018, 0:30 Суспільство
Вчені попередили про втрату здоров’я від харчування всіма улюбленим продуктом

Вчені вважають, що локшину швидкого приготування краще не їсти. Вона завдає серйозної шкоди організму.

Про це повідомляє ukrhealth.

Дослідники з’ясували, що у людей, які їли оброблену локшину більше 2-3 разів на тиждень з’явився метаболічний синдром (сукупність клінічних, обмінних і гормональних порушень, які відбуваються з-за ожиріння).

Щоб посилити смак, в швидкорозчинні локшину додають глутамат натрію (одна порція містить більше 800 мг, а це на 0,5 більше добової норми). Через цю добавки розвиваються хвороби серця, нирок і з’являється гіпертонія. У деяких людей після такої вечері навіть болить голова.

Ще така локшина не дає організму поглинути вітаміни. Пам’ятайте, якщо з’їсти корисні продукти в той же день, що і локшину швидкого приготування, ви не отримаєте від них ніяких вітамінів.

Локшина швидкого приготування також містить трансжири. Вчені давно довели, що через них у людини може розвинутися атеросклероз і рак. Більш того, компоненти цієї страви використовують навіть для виготовлення сигарет і антифризу.

* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
реклама
більше новин
Top
2018-11-16 06:11 :33