четвер, 6 вересня, 2018, 6:45 Суспільство
Що їсти у вересні, щоб бути здоровими та красивими

Вересень – це найприємніший осінній місяць. З чого повинен складатися раціон на початку осені, щоб і вітаміни отримати і не нашкодити фігурі.

Про це йдеться матеріалі lt.ogo.ua.

Мед

Якщо ти давно мріяла відмовитися від цукру, то за допомогою меду можна підсолодити страви з користю для здоров’я. Тому запасайся продуктом і дегустуй різні види – від різнотрав’я, до меду з соняшнику і липи.

Виноград

Не відмовляй собі в задоволенні. Виноград, хоч і калорійний, але дуже корисний. Не переїдай, просто їж в міру і насолоджуйся смаком.

Горіхи

Вересень неможливо уявити без волоських горіхів. Не забувай про те, що правильна підготовка до вживання горіхів дозволить корисним властивостям повноцінно засвоїться організмом. Попередньо замочи горіхові ядра в холодній чистій воді від 3 до 8 годин, залежно від твердості ядер. Після такої маніпуляції горіхи розкриваються.

Груші

У вересні груші найсмачніші і найніжніші, адже саме зараз перебувають на піку своєї соковитості. У цих солодких плодах маса корисних властивостей від цілої палітри вітамінів, до фолієвої кислоти і азотистих сполук. Груші – це перший продукт для людей з проблемами підшлункової залози.

Гарбуз

Божевільний колір, унікальний аромат і боротьба зі старінням – це все гарбуз. Він дбайливо піклується про твій організм, позбавляє від втоми, відганяє безсоння і навіть робить волосся більш густим і пишним.

Цибуля-порей

У цибулі-пореї міститься кальцій, фосфор, ефірні масла і сірка. Навіть при зберіганні в цій рослині кількість аскорбінової кислоти збільшується в півтора рази, а такі процеси не кожному овочу по плечу.

 

* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
реклама
більше новин
Top
2018-11-17 21:01 :43