середа, 15 серпня, 2018, 15:09 блоги Львів
Тільки-но прив’яжешся до якогось ресторанчику, – як салат смердить
Тетяна Вергелес
головний редактор Інформаційного агентства
«Західна інформаційна корпорація» (IA ZIK)

Тільки-но прив’яжешся до якогось ресторанчику чи кафе, тільки порозказуєш знайомим, де можна «без печії» та за притомними цінами пообідати чи випити кави, як раптом помічаєш, що твій «улюбленець» сходить на несвіжатину й недбальство.

Мила кафешка навпроти Галицького ринку (це Львів), хороша (як домашня) українська кухня, а тут принюхуєшся, щось воно не-теє-то-як-його з салатом зі стебел селери. Аааа, сир фета залежаний... У вареників післясмак, ніби їх маргариною, а не топленим маслом полили... І бачать же, що постійна клієнтка – і не соромно. Значить, не потрібні постійні відвідувачі? Краще з туристами мати справу – прийшли-пішли, з’їли, що дали, – і не повернуться, бо ввечері на поїзд.

А ця (я про себе) ходить і ходить, набридла...

Так в мене колись було з кав’ярнею на розі вулиці Братів Рогатинців, де заварні тістечка нагадували Люксембург (там вони неповторні). А тепер краще забути про неї: і кава, і тістечка, і тірамісу – не те, й офіціанти якісь вічно похмурі, на весь світ ображені.

Одне слово, не сотвори собі кумира. Пильність й пильність, панове, адже цього літа занадто багато харчових отруєнь.

Одначе дивуюсь, чому не тримають марку? Добру репутацію важко здобути, а втратити – тьху, й нема. І де ж він, львівський гонор? Чи «совок» незнищенний?

Редакція не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють у блогах на сторінках ZIK.UA.
* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
реклама
більше новин
Top
2018-09-24 14:34 :16