понеділок, 27 листопада, 2017, 16:48 Київ
У Києві приготували вегетаріанський торт, вагою дві тонни

У Києві приготували найбільший в Україні вегетаріанський торт.

Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на UA/TV.

Тільки на прикрасу пішло 220 кілограмів яблук і винограду. Десерт-гігант – на основі бісквіта, масляного крему і прошарку з джему. Оскільки торт вегетаріанський, готували його без яєць.

Більше того, частина кондитерського виробу – без молочних продуктів. Для того, щоб спробувати його змогли і вегани, які дотримуються більш суворої дієти.

 

* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
реклама
більше новин
2018-02-23 16:06:01