понеділок, 27 березня, 2017, 8:15 Економіка
У лютому Україна збільшила виробництво м’яса птиці до 87 тис. тонн
М’ясо птиці. Фото: tsn.ua
М’ясо птиці. Фото: tsn.ua

Українські підприємства в лютому 2017 року виробили близько 87 тис. тонн м’яса птиці, що на 8,6% вище за минулорічний показник.

Про це свідчать дані Держстату.

При цьому виробництво свіжого та охолодженого м’яса збільшилось одразу на 26% (до 71 тис. т), в той час як замороженого – зменшилася на 32% (16,4 тис. т).

Всього за січень-лютий українські підприємства виробили 184,7 тис. т м’яса птиці, що на 17,5% більше за аналогічний період минулого року.

Згідно з повідомленням ShareUaPotential, одним з основних драйверів зростання виробництва став експорт, який за перші два місяці 2017 р збільшився в порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 45%.

* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
реклама
більше новин
Top
2018-09-25 13:54 :23