понеділок, 9 жовтня, 2017, 15:06 Західна Україна
У Тернополі встановили пікантний кулінарний рекорд
У Тернополі встановили пікантний кулінарний рекорд
У Тернополі встановили пікантний кулінарний рекорд

У Тернополі встановили новий кулінарний рекорд – приготували страву з-понад тисячі бичачих яєць.

Незвичний смаколик варили у вихідні на Театральному майдані в центрі міста. За кухаря був тернопільський ресторатор Ігор Парій. Для всіх охочих, які зібралися поруч із запитаннями, він провів майстер-клас.

У Тернополі встановили пікантний кулінарний рекорд
У Тернополі встановили пікантний кулінарний рекорд

За словами ресторатора, страву тушкують зі сметаною, попередньо вишкваривши у казані бочок із цибулею. Наостанок все слід приправити прянощами.

Хоч страва незвична, куштувати її зібралося чимало охочих.

Всього для кулінарного рекорду використали 1029 бичачих яєць.

Читайте також: Український ресторан назвали закладом з найкращим дизайном на всю Європу, - фото

У Тернополі встановили пікантний кулінарний рекорд
У Тернополі встановили пікантний кулінарний рекорд
* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
реклама
більше новин
2017-12-15 02:51:00