неділя, 8 жовтня, 2017, 2:10 Людина
Три продукти, які не можна мити перед вживанням

Всі господині звикли мити продукти перед тим, як почати готувати. Це може вберегти від бруду та бактерій. Проте виявляється, з цього правила існують виключення.

Про це повідомляє Joinfo.ua.

Курка

Саме з цього м’ясі птиці бактерії не змиваються. Більш того, вони шкодять всьому, куди потрапляє вода, яка вже містить їх. Тобто, якщо ви розміщуєте курку під струменем води, то разом з її бризками, ви забруднюєте все, що розташоване поруч із раковиною, в тому числі і саму раковину. При температурі в 165 градусів, курка стає абсолютно безпечною для організму людини.

Яйця

Курячі яйця, вироблені на птахофабриках спеціально обробляють захисним шаром, який запобігає поширенню бактерій на інші продукти. Отже, і покупні яйця мити сенсу немає.

Риба

Миття риби призводить тільки до поширення шкідливих бактерій на все, куди потрапляють бризки води. І, до речі, так само як і з куркою, ці палички гинуть під час термічної обробки.

Читайте також: Яблучні кісточки несуть в собі смертельну небезпеку

* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
реклама
більше новин
2017-10-22 06:13:03